Anca si Alex

Home » Anca si Alex

Videograf Nunta

Videografie Nunta

Am pornit spre Castelul de la Balcic impreuna cu Anca, Alex si Gabi (fotograful). Am zis noi sa prindem rasaritul. Doar ca n-a fost chiar cum am planuit si soarele a stat ascuns in nori. Asa ca ne-am reorientat catre Gradina Botanica. Noi stiam ce efort este necesar pentru astfel de experiente. Dar nu ne asteptam  ca Anca si Alex sa reziste asa eroic. Ba chiar au fost zambitori si veseli. Toate cele cateva ore in care i-am tot “alergat”.

Nu-i usor de rezumat ce presupune o filmare de dupa nunta. Trash the Dress… Love the Dress… After Wedding… Sau cum i s-o mai spune. La prima vedere pare doar distractie. O fi…dar e si multa munca. Si nu ma refer doar la cei din spatele camerei de filmat, ci si la cei care sunt de fapt centrul clipului de nunta. Nu-i chiar asa usor deloc sa “pozezi” cateva ore bune… Drept e ca la final ramai cu o amintire de neuitat.
Mereu mi-am dorit ca fiecare sedinta sa fie o aventura frumoasa atat pentru mine, dar mai ales pentru cei care ma aleg ca si videograf.

Videografie Nunta


Testimonial

mireasa pe plaja. trash the dress. videograf nunta

“Il recomandam pe Cristi din toata inima! Mergeti pe mana lui, cu toata increderea – stie foarte bine ce face. Daca ii lasati libertatea sa se manifeste si sa isi puna ideile in practica, o sa aveti parte de o experienta minunata! Nu va faceti griji ca trebuie sa ii faceti planul, ca trebuie sa ii spuneti ce sa surpinda, la ce sa fie atent – nu ii scapa nimic. Noi ii suntem extrem de recunoscatori pentru toata implicarea, pentru cat de atent a fost si cata rabdare a avut cu noi, pentru cat de natural a reusit sa ne faca sa ne simtim, si pentru filmarile geniale pe care ni le-a oferit. Cristi, you rock!”

Videografie Nunta

Videograf Nunta

videograf nunta